logo

Saturday, May 25, 2013

ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ 2012

Link to this post 13 Sep 12

ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ
Την Δευτέρα θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για το επίδομα θέρμανσης. Στο επίκεντρο βρέθηκε χθες το επίδομα θέρμανσης, της συζήτησης που είχαν οι εκπρόσωποι των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση με τον υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη ώστε να καθορίσουν τα κριτήρια του επιδόματος θέρμανσης.
Ποια προβλέπετε να είναι τα κριτήρια για το επίδομα θέρμανσης .
Εισοδηματικά κριτήρια
Για νοικοκυριό με ένα μέλος εισόδημα 8000 με 9000€
Για νοικοκυριό με δύο μέλη 13000 με 14000€
Για νοικοκυριό με τρία μέλη 15000 με 16000€
Για νοικοκυριό με 4 μέλη 18000 με 19000€
Για νοικοκυριό με 5 μέλη 20000€
Το βασικό πρόβλημα για το επίδομα θέρμανσης είναι ότι δεν έχει προβλεφθεί στον φετινό προϋπολογισμό Κονδύλι για την χορήγηση του. Ποια είναι τα βασικά σενάρια για τον τρόπο που θα χορηγηθεί το επίδομα θέρμανσης
Εάν βρεθεί το κονδύλι για το επίδομα θέρμανσης το επικρατέστερο σενάριο είναι η άμεση χρηματική καταβολή στους δικαιούχους εάν δεν βρεθεί το σενάριο είναι η επιστροφή του φόρου στους δικαιούχους το 2013

Link to this post 20 Sep 12

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ 80ΤΜ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ Κ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΛΕΒΗΤΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΕΤΗΣΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΜΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΗΤΑΝ 20,000 Κ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ,ΕΙΜΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΗ.ΔΙΚΑΙΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ Κ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΛΕΒΗΤΑ?ΕΠΙΣΕΙΣ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΗ ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΛΟΓΩ ΜΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΕΧΟΥΝ ΕΤΗΣΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 7.000 ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ Ο ΛΕΒΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΛΕΒΗΤΑ.Η ΚΑΡΤΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΓΙΑ 1 Ή 2 ΜΗΝΕΣ.ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΤΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ Κ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ Ο ΛΕΒΗΤΑΣ ΤΗΣ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Link to this post 21 Sep 12

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,
ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΝΩΣΗ.ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΑΙ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ.

ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Link to this post 25 Sep 12

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑ.ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΚΟΜΗΣΩ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ?ΜΠΟΡ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ Κ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ.
ΕΠΕΙΣΕΙΣ Η ΝΥΦΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΗ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΗ ΜΕ ΕΤΗΣΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ Κ ΕΝΑ ΑΝΗΛΙΚΟ ΤΕΚΝΟ 14.000-15,000 ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ Κ ΤΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΟΣ ΤΗΣ.ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ?
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΑΝΑΜΕΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ.

Link to this post 25 Sep 12

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ!ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΣΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ